Hello I'm Dj Lucky
Nice to meet you

Ons avontuur


DJ'n is mijn grootste passie sinds mijn jeugd. Het begon met kleine studentenfuifjes gevolgd door enkele dj contests in de lokale discotheken maar de mond-tot-mond reclame deed zijn werk en "Dj Lucky" stond algauw op menige affiches.

Qua muziekbagage zijn we van vele markten thuis. Mid sixties op de wereld gezet met de Rock&Roll uit vader's platencollectie en opgegroeid met de 70ties Soul/R&B.

Stilaan kocht hij zijn eerste Funk albums en was hij enorme fan van het legendarische Motown label. De Radio Veronica dj's waren zijn helden en hebben diepe invloeden achter gelaten. Reeds op jonge leeftijd vergaarde hij een brede muziekkennis, meteen een sterke basis voor zijn latere dj carrière.

Maar de Soultrain stond niet stil! De razend populaire Belpop en New Beat van Belgische bodem maar ook de opkomende New Wave en andere muziekstijlen uit de memorabele 80ties kenmerkten de dj mixen uit zijn studentenperiode.
Om later plaats te maken voor de opzwepende sounds van de 90ties op zijn draaitafels. De diepe Dance, Retro/House en Techno beats gingen door de mixer, maar ook de stevige Rock giganten of de R&B/HipHop classics zullen nooit in zijn party playlists ontbreken.

Als allround dj is hij zich door de jaren heen gaan specialiseren in de muzikale omlijsting van huwelijksfeesten. Met dj Lucky haal je dus zonder twijfel je ideale muziekentertainer met ruime ervaring in huis.


Wedding party @ Kasteel Van Hoen


Wedding party @ Torenhof (Torenzaal)


Wedding party @ Rietlaer (Rillaar)

Ons ding


Dj Lucky heeft van jongs af het DJ'n in de genen. Als ervaren allrounder kan hij zijn publiek entertainen met een rijk gevulde muziekcollectie bestaande uit alle tophits van de populaire dansgenres over de voorbije decennia.

Het publiek lezen en de dansvloer in beweging houden met een gevarieerde party mix, naadloos en live gemixed, is zijn handelsmerk. Meteen zijn garantie voor de essentiële sfeer, dans & ambiance op jouw party!

Oeverloos babbelen achter de microfoon, dat is dan weer niet aan hem besteed. Music Maestro, is zijn motto!

Dj Lucky houdt van interactie met zijn publiek want de gasten maken het feest. Booth verzoekjes zijn van harte welkom en gaan live door de party mix mits ze kaderen in het thema van het feest.

Als professional beschikt Dj Lucky over de nodige SABAM DJ licenties. Met ons kan je dus zorgeloos feesten en volledig uit de bol gaan!


Onze troeven

  1. Geen microfoongelal
  2. Gevarieerde & meeslepende muziek
  3. Naadloze live mixing
  4. Zitten is geen optie
  5. Brede muziekkennis
  6. Ruime professionele ervaring

Dj Lucky in the Mix

Wil je alvast kennis maken met de Dj Lucky style of mixing ? Hier vindt je een sneak preview op ons Mixcloud platform.

Al onze shows zijn steeds live gemixed (geen studio opnames) zonder voorbeluistering, onze specialiteit sinds jaar en dag!
Geniet van de beats en pump up the sound & bass !


Dj Lucky live @work

Dinner & Dance Maekelhoeve (Veerle-Laakdal)

After party Kruiwagenkoers 2019 (Ramsel)

Wedding party @ Café SurPlace

Let the music control your body and soul

De Soultrain Discobars


OPGELET! Vanaf 2023 wordt onze discobar service
(sound & lights) niet meer aangeboden!
Deze formule wordt dus gestopt.

Dj Lucky beschikt over professionele en modern uitgeruste deejay sets voor parties van klein tot groot. Afhankelijk van de feestzaal en aantal gasten kunnen wij de uitrusting en vermogen van de sets aanpassen. Voor de sound wordt uitsluitend beroep gedaan op pro-audio merken uit de dj wereld.

Wil je meer weten over onze sets, check dan zeker onze DJ Booth setups


Put another dime in the jukebox baby


Jouw party net dat ietsje meer

Mag je feest een tikeltje exclusiever zijn ? Onze multi-color lasers en moving heads aangevuld met een nevelmachine creëren het juiste fuifgevoel en geven je de goesting om te feesten. De kleurrijke laser- en LED beams gaan volledig in sync met de beats van de muziek.
Of wat dacht je van onze UV-cannons voor je Sweet 18 fluo party? Geef ons je wensen en we bekijken samen alle opties voor de party van je dromen.


PartybookPartybook

De Feestformules

Dj Lucky Drive-in show


OPGELET! Vanaf 2023 wordt onze discobar service
(sound & lights) niet meer aangeboden!
De all-in party formule incl. soultrain discobar
wordt maw gestopt.

Met onze drive-in show heb je de all-in party formule inclusief onze Soultrain discobar. Zorgeloos feesten aan een vaste prijs, dj services en dj booth inbegrepen op maat van jouw party.

De muziek wordt verzorgd tot het einde van de party zonder meerprijzen. Dus geen nare verrassingen! Met dj Lucky weet je steeds waar je aan toe bent.

Check onze verschillende DJ Booth setups

Soultrain DeLuxe setup

Dj Lucky behind the Booth


Met deze formule neem je de optie op de freelance deejay service (zonder discobar), ideaal voor feestzalen of locaties die volledig uitgerust zijn met een professionele licht- en geluidsinstallatie. Onze dj consoles worden ingeplugd op de aanwezige set en dj Lucky verzorgt de muziek.
Ook hier komen we een vaste prijs overeen, zonder verrassingen!

Live the life you love, Love the life you live (B. Marley)

Vraag't aan!

Wij komen jouw feest draaien als jij dat wil !


First come is first served! Neem daarom tijdig contact voor een plaatsje in onze agenda. Ons actiegebied ligt in de Zuiderkempen binnen een straal van 35km rond onze home base Herselt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een allround trouw dj of feest dj in de omgeving van :

Herselt, Ramsel, Aarschot, Wolfsdonk, Rillaar, Haacht, Schriek, Tremelo, Werchter, Rotselaar, Nieuwrode, Itegem, Houtvenne, Hulshout, Booischot, Heultje, Tongerlo, Westerlo, Oevel, Olen, Geel, Herentals, Turnhout, Lier, Duffel, Nijlen, Kasterlee, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Veerle, Laakdal, Averbode, Diest, Tessenderlo, Tielt-Winge, Lubbeek, Bekkevoort, Herent, Wilsele, Leuven, enz…

Hoewel we voor leuke evenementen zeker ook wat dieper in het land trekken.


0473 / 700 041
info@dj-lucky.be

BE 0544.948.572
SABAM dj licentie 5407657

Deze website is een creatie van

voor DJ Lucky Entertainment © 2015