Hello, I'm Dj Lucky!
Pleased to meet you

Ons verhaal


DJ'n is een grote passie van me sinds mijn jeugdjaren, een 'wat uit de hand gelopen hobby' zeg maar. Het begon allemaal met de eerste studentenfuifjes en privé feestjes voor familie en vrienden. En... de mond tot mond reclame deed de rest.

Gebeten door de microbe en onder het motto "maak van je hobby je beroep", werd DJ LUCKY ENTERTAINMENT© opgericht, een kleine zelfstandige onderneming voor allround party deejay services.

Qua muziekbagage is dj Lucky van vele markten thuis. Mid sixties op de wereld gezet met de swingende Rock & Roll van o.a. Elvis, Chuck Berry en Bill Haley als grote idolen. Maar opgegroeid met de American Seventies, midden in de Soul/R&B, Motown en 'Philly Sound' klassiekers. The Trammps, Four Tops, Tina Turner, The Temptations, Billy Paul,... man what a music! De dj's van Radio Veronica waren toen zijn helden. Ook Avro's Toppop, de Veronica Drive-In Show en de TOTP Soultrain hebben sterke invloeden achter gelaten. Als fundering voor zijn latere dj carrière kon dit tellen.

The original Soul Train Vemix

Maar de soultrain stond niet stil! De eigentijdse Belpop (remember wit-lof from Belgium), de meeslepende New Beat, de black&white Ska, de punky New Wave en nog andere hippe muziekstijlen van de memorabele eighties brandmerkten de dj mixen uit zijn studentenperiode. Om dan later plaats te maken voor funky muziekstromingen uit de Nineties en Nillies waar vooral de Electronic Dance, House en Techno beats in the mix gebracht werden met stevige 'live on stage' Rock tunes uit oa. Werchter's repertorium.


Resident dj @ Torenhof

Sinds enkele jaren maakt dj Lucky deel uit van de vaste crew in restaurant-feestzalen Het Torenhof, gesitueerd tegenover de idyllische abdij van Tongerlo in de Antwerpse Kempen. Als huis deejay verzorgen we hier de muzikale omkadering van allerlei feesten, voornamelijk huwelijksfeesten maar ook bedrijfsfeesten, verjaardagsparty's enz...


Wedding party @ Torenhof (Torenzaal)


Ons recept


Als ervaren allrounder kan Dj Lucky zijn publiek entertainen met een uitgebreide collectie van de beste tunes uit de populaire muziekgenres. Zijn disc-o-theek gaat van de golden oldies uit de sixties & seventies tot de trendy hitsingles van vandaag en alles daartussen. Meteen ònze garantie voor een breed scala van de coolest songs op jouw party !

Dj Lucky heeft van jongs af aan de kunst van het DJ'n in de genen. De dansvloer in beweging houden met de beste tunes in een naadloze non-stop party mix, zonder microfoon gelal, is zijn handelsmerk. Dj Lucky houdt ook van interactie met het publiek. De genodigden kunnen hun favoriete dansplaten de revue laten passeren. Verzoekjes aan de dj booth gaan prompt door de party mix als ze passen in de omkadering van het feest !

De muziek wordt steeds digitaal en live gemixed met professioneel dj materiaal. Zoals iedere deejay zijn vak, maar vooral de artiesten respecteert, speelt dj Lucky uitsluitend legale muziek. De SABAM DJ licentie geeft hem de rechten muziek te draaien in publieke locaties. Je kan dus zonder zorgen feesten, en vooral... helemaal uit de bol gaan!

Dj Lucky's Drive In Discobar


Waarom dj Lucky ?

Goede wijn behoeft geen krans. Met dj Lucky heb je een ervaren allround deejay in huis die een gevarieerde mix kan brengen van de juiste muziek op het juiste moment !

Onze troeven ?

  1. Geen oeverloos gelal in de micro, maar Music Maestro please
  2. Geen vervelende spelletjes, let's rock that Dance Floor
  3. Geen bruuske overgangen of 'killing' stiltes, enkel vlotte beats in the mix
  4. Geen muziek die niemand wil, maar entertainment voor iedereen
  5. Een geselecteerde maar uitgebreide muziekcollectie
  6. Mogelijkheid tot booth verzoekjes
  7. Feesten op basis van een all-in formule en vaste prijs

Wij klinken alvast op het succes van jouw party!

After party - Prijsuitreiking Potjer Kruiwagenkoers (Ramsel)


"Music is not what I do, It's who I am"

De Soultrain Discobar


Dj Lucky beschikt over een professionele deejay set met de modernste Leds en multi-color Laser effects, ideaal uitgerust voor feestjes tot zo'n 350 personen. Voor de PA sound wordt uitsluitend beroep gedaan op top merken in de audio wereld om een sublieme geluidservaring te bieden.

Afhankelijk van de feestzaal en het aantal genodigden kunnen wij de uitrusting en het vermogen van de set laten variëren. Alle lichteffecten worden netjes op de brug gemonteerd boven de dj booth zodat we de juiste party sfeer kunnen creëren. Jouw feestlocatie verandert meteen in een ware danstempel !

Put another dime in the jukebox baby

Jouw fuif poWered met onze
party lasers & moving heads

Lasers & moving heads geven een ècht fuifgevoel door hun special effects en kleurrijke color beams. Onze loungelasers zorgen voor een sterrenhemel effect en onze 7-kleuren laser verwent je totaal met een kleurrijk spektakel van laserwaves doorheen de zaal. De laser service maakt gebruik van onze nevelmachine; deze kan aan de set toegevoegd worden mits toelating van de zaaluitbater (bv. rookmelders).

De Feestformules

Drive-in Party Booth


Met onze "drive-in" formule heb je de alles-in-één party box in huis. Wij installeren onze professionele Soultrain discobar èn dj Lucky himself komt draaien op jouw feest !

Onze Soultrain setup wordt je aangeboden met een all-in formule. Onbeperkt dansplezier en zorgeloos feesten tot de vroege uurtjes is hier de boodschap. We geven een vaste prijs voor de deejay services powered met een uitgebreide dj set op maat van jouw party. De muziek wordt verzorgd tot de laatste minuut, zonder meerprijzen. Dus geen nare verrassingen, met dj Lucky weet je steeds waar je aan toe bent.

Soultrain setup (LED's, Lasers & Moving Heads)

Plug & Play


Met deze formule doe je enkel beroep op onze freelance deejay service, zonder discobar. Ideaal voor feestzalen, disco's en andere party locaties die volledig uitgerust zijn met een professionele dj set (licht en geluidsinstallatie aanwezig).

Hoe gaan we te werk ? Onze deejay console wordt ingeplugd op de aanwezige infrastructuur en dj Lucky himself draait de muziek op jouw party. Ook hier houden wij ons aan dezelfde principes. We komen een vaste prijs overeen voor het deejay werk, zonder surplussen.

Disclaimer. dj Lucky onthoudt zich van alle freelance opdrachten op amateuristisch of slecht onderhouden materiaal waardoor de kwaliteit van de party in het gedrang komt.

Live the life you love, Love the life you live (B. Marley)

Soultrain tickets

De Soultrain komt naar jou toe, als jij dat wil !


Maar... first come is first served ! Neem daarom tijdig contact om een plaatsje in onze agenda te reserveren.

Ons drive-in actiegebied ligt voornamelijk in de Zuiderkempen, binnen een straal van pakweg 35km rond onze home base Herselt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een trouw dj of feest dj in de omgeving van :

Herselt, Ramsel, Aarschot, Wolfsdonk, Rillaar, Haacht, Schriek, Tremelo, Werchter, Rotselaar, Nieuwrode, Itegem, Houtvenne, Hulshout, Booischot, Heultje, Tongerlo, Westerlo, Oevel, Olen, Geel, Herentals, Turnhout, Lier, Duffel, Nijlen, Kasterlee, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Veerle, Laakdal, Averbode, Diest, Tessenderlo, Tielt-Winge, Lubbeek, Bekkevoort, Herent, Wilsele, Leuven, enz…


Hoewel we voor leuke evenementen zeker ook wat dieper in het land trekken. Wie weet draaien wij binnenkort jouw party!


0473 / 700 041
info@dj-lucky.be

BE 0544.948.572
SABAM dj licentie 5407657

Deze website is een creatie van

voor DJ Lucky Entertainment © 2015