Hello, I'm Dj Lucky!
Pleased to meet you

Ons verhaal


DJ'n is mijn grootste passie, al sinds mijn jeugd. Een wat 'uit de hand gelopen hobby' eigenlijk. Het begon (toen op vinyl) met de eerste studentenfuifjes / privé feestjes en de mond tot mond reclame deed snel de ronde. Gebeten door de dj microbe en gedreven door het motto "maak van je hobby je beroep" werd later DJ LUCKY ENTERTAINMENT© opgericht, wel gekend als dj Lucky in de regio.

Qua muziekbagage is dj Lucky van vele markten thuis. Mid sixties op de wereld gezet met de echte Rock&Roll van o.a. Elvis, Chuck Berry en Bill Haley uit vader's LP collectie, maar in zijn jeugd opgegroeid met de Soul/R&B sound van de American Seventies. Stilaan kocht hij zijn eerste Soul & Funk singles en was hij enorme fan van het legendarische Motown label. De dj's van Radio Veronica waren zijn helden, maar ook Avro's Toppop en de TOTP Soultrain hebben sterke invloeden achter gelaten. Reeds op jonge leeftijd vergaarde hij een brede muziekkennis, een sterke basis voor zijn latere dj carrière.

The original Soul Train Vemix

Maar de soultrain stond niet stil! De razend populaire Belpop (remember wit-lof from Belgium), de New Beat van eigen bodem, de black&white Ska, de punky New Wave en andere muzikale stijlen uit de memorabele eighties brandmerkten de dj mixen uit zijn studentenperiode. Om later plaats te maken voor de opzwepende mixes van de Nineties en Nillies sounds op zijn digitale draaitafels. Vooral de diepe Dance, Retro/House en Techno beats gaan door de blender, maar ook de stevige Rock giganten zullen nooit in zijn playlists ontbreken.

In één zin... dj Lucky is jouw muzikale partner.


Resident dj @ Torenhof (Westerlo)

Dj Lucky maakt met trots deel uit van de vaste crew in feestzaal het Torenhof, gesitueerd aan de abdij van Tongerlo. Als huis deejay verzorgen we hier de muzikale omkadering van vooral huwelijksfeesten. Wie weet hebben wij de eer jouw dream wedding te mogen draaien ?


Wedding party @ Torenhof (Torenzaal)

Ons recept


Als ervaren allround dj kan Dj Lucky zijn publiek entertainen met een uitgebreide muziekcollectie, gaande van de golden oldies uit de sixties & seventies tot de trendy hits van vandaag en alles daartussen. Meteen onze garantie voor de beste hits uit de laatste decennia op jouw party!

Dj Lucky heeft van jongs af de kunst van het DJ'n in de genen. De dansvloer in beweging houden met een naadloze non-stop party mix, is zijn handelsmerk. Dj Lucky houdt ook van interactie. Verzoekjes van de gasten gaan live door de party mix mits ze kaderen in de ambiance van het feest.

Zoals iedere deejay zijn vak maar ook de artiesten respecteert, draait dj Lucky uitsluitend legale muziek. Hij beschikt over een SABAM licentie om te draaien in publieke locaties. Je kan dus zorgeloos feesten en vooral helemaal uit de bol gaan!

Dj Lucky's Soultrain Drive-in Show

Waarom dj Lucky ?
Goede wijn behoeft geen krans. Met dj Lucky heb je de ideale deejay in huis die je een gevarieerde mix kan brengen van de juiste muziek op het juiste moment.

We geven graag enkele troeven...

  1. Geen oeverloos microfoongelal, maar Music Maestro!
  2. Geen vervelende spelletjes of 'killing' stiltes
  3. Geen muziek die niemand wil, aandacht voor iedereen
  4. Een uitgebreide muziekcollectie van de beste kwaliteit
  5. Feesten op basis van all-in formule aan vaste prijs

After party - Prijsuitreiking Potjer Kruiwagenkoers (Ramsel)

"Music is not what I do, It's who I am"

De Soultrain Discobars


Dj Lucky beschikt over professionele deejay sets voor alle parties van klein tot groot, elk voorzien van de modernste Leds en multi-color Lasers. Afhankelijk van de feestzaal en het aantal genodigden kunnen wij de uitrusting en het vermogen van de sets laten variëren. Voor de sound wordt uitsluitend beroep gedaan op pro-audio merken om een uitstekende geluidskwaliteit te bieden.

Wil je meer weten over onze deejay sets, surf dan even naar onze Partybook, de Soultrain Booths


Put another dime in the jukebox baby


Jouw party net dat ietsje meer

Mag je feestje een tikeltje exclusiever zijn ? Onze multi-color lasers en moving heads creëren het juiste fuifgevoel en geven je de goesting om te feesten. De kleurrijke laserbeams en de bewegende gobo's gaan volledig in sync met de beats van de muziek en daar bovenop projecteren onze lounge lasers een oogstrelende sterrenhemel.
Zeg nu zelf, zo wil jij toch ook je droomfuif organiseren voor jezelf en je gasten ?

⇒ Een nevelmachine maakt de laserbeams visueel en kan aan de set toegevoegd worden mits toestemming van de zaaluitbater.

PartybookPartybook

De Feestformules

Dj Lucky Drive-in show


Met onze drive-in show heb je de all-in party formule. Wij installeren onze Soultrain discobar èn dj Lucky komt draaien op jouw feest! Met all-in formule bedoelen we: zorgeloos feesten aan een vaste prijs inclusief dj services en uitgebreide dj set op maat van jouw party. De muziek wordt verzorgd tot het einde van het feest zonder meerprijzen. Dus geen nare verrassingen, met dj Lucky weet je steeds waar je aan toe bent.

Check onze verschillende Soultrain Booths . De brochure ligt reeds voor je klaar (op aanvraag).

Soultrain DeLuxe setup (LED's, Lasers & Moving Heads)

Dj Lucky On Stage


Met deze formule doe je beroep op de freelance deejay service, zonder discobar. Ideaal voor feestzalen of andere locaties die reeds volledig uitgerust zijn met een professionele licht en geluidsinstallatie. Onze dj console wordt ingeplugd op de aanwezige set en dj Lucky verzorgt de muziek. Ook hier komen we een vaste prijs overeen voor het deejay werk.

Disclaimer. dj Lucky onthoudt zich van alle freelance opdrachten op amateuristisch of slecht onderhouden materiaal waardoor de kwaliteit van de party in het gedrang komt.

Live the life you love, Love the life you live (B. Marley)

Soultrain tickets

De Soultrain komt naar jou toe als jij dat wil !


First come is first served! Neem daarom tijdig contact voor een plaatsje in onze agenda. Ons actiegebied ligt vooral in de Zuiderkempen binnen een straal van zo'n 35km rond onze home base Herselt. Een DJ vinden of dringend een DJ gezocht met discobar? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een allround trouw dj of feest dj in de omgeving van :

Herselt, Ramsel, Aarschot, Wolfsdonk, Rillaar, Haacht, Schriek, Tremelo, Werchter, Rotselaar, Nieuwrode, Itegem, Houtvenne, Hulshout, Booischot, Heultje, Tongerlo, Westerlo, Oevel, Olen, Geel, Herentals, Turnhout, Lier, Duffel, Nijlen, Kasterlee, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Veerle, Laakdal, Averbode, Diest, Tessenderlo, Tielt-Winge, Lubbeek, Bekkevoort, Herent, Wilsele, Leuven, enz…

Hoewel we voor leuke evenementen zeker ook wat dieper in het land trekken.


0473 / 700 041
info@dj-lucky.be

BE 0544.948.572
SABAM dj licentie 5407657

Deze website is een creatie van

voor DJ Lucky Entertainment © 2015