Box content

It's more than just Music

Klantentevredenheid is onze top prioriteit !

Verliep de party volgens je verwachtingen?
In welke mate was je tevreden over dj Lucky, de muziek, mixing, lichtshow, ...?
Zou je dj Lucky aanbevelen aan familie, vrienden of zakenrelaties?


Deel jouw mening in ons gastenbook en upload je leukste partyfoto


Jouw feedback

DJ LUCKY's GASTENBOOK

Trouwfuif Het Rietlaer (Rillaar)
2018-12-15

Tijdens onze eerste ontmoeting was het meteen raak! Luc voelde ons super goed aan en wist perfect wat wij wilden. Onze muziekstijlen kwamen goed overeen en op basis van onze eigen playlist heeft hij enorm goede voorstellen gedaan!

Ons trouwfeest was TOP dankzij DJ Lucky!!!
Heel de avond was er sfeer, ambiance, is er gedanst en gefeest!! De dansvloer stond altijd vol mensen!!
Een dikke, vette aanrader!!!
Tina en Andy

Tina Hugaerts
Bedrijf:

Email:

Telefoon:

Zichtbaar op de website?

Huwelijk Filip & Joke (Kasteel van Hoen)
2018-10-27

Na het huwelijk bleek hoe belangrijk de DJ is. Het ligt voor de hand dat de locatie en catering belangrijk zijn. De DJ is dat ook !
DJ Lucky bereidt dat zeer goed voor. Hij wil de muziekvoorkeur en de aanwezigen begrijpen. Het resultaat was indrukwekkend. Vanaf de eerste toon had hij de zaal mee !

De feedback van de aanwezigen was zéér lovend over de DJ. Ik kan dat bevestigen. DJ Lucky heeft aan het feest nog een extra dimensie gegeven.
Ik kan DJ Lucky zeker aanbevelen !
Guido

Guido Verresen
Bedrijf:

Email:
Guido.Verresen@skynet.be

Telefoon:
0475 535655

Zichtbaar op de website?

Verjaardagsfuif 40j & 50j
2018-10-06

Afgelopen zaterdag gaven wij een feestje voor mijn vriend zijn 50e en mijn 40e verjaardag. En ik heb maar 1 woord om de avond te beschrijven: top!
Luc voelde onze muzikale voorkeur perfect aan. Zowel de gasten als wij hebben ons helemaal kunnen uitleven op de dansvloer!

Ook de praktische kant verliep erg vlot: de afspraken werden via mailtjes & telefoon gemaakt, en eens ter plaatste verliep alles zoals op voorhand afgesproken.

Met andere woorden: een echte aanrader!

Kaatje & Patrick
Bedrijf:

Email:
kaatje.natens@gmail.com

Telefoon:
476462312

Zichtbaar op de website?

Huwelijk Ingrid & Eric feestzaal Pallieterhoeve Booischot
2018-08-03

Beste DJ Lucky,

Graag hadden wij jou de muziek laten draaien op ons huwelijk nadat wij ons reuze hadden geamuseerd in de feesttent Ramsel en ons geen betere DJ konden bedenken. Helaas was jij op onze trouwdatum niet beschikbaar en wat weinigen zouden doen, heb jij ons in volle overtuiging je collega DJ Amazed 68 aanbevolen waarvoor onze dank! Onze avond, de muziek, de sfeer was top!
Vele groetjes van ons en hopelijk tot binnenkort!

Ingrid & Eric

Ingrid & Eric
Bedrijf:

Email:
Ingridcolders@live.be

Telefoon:
473451984

Zichtbaar op de website?

BBQ & Dance Party
2018-08-09

Hallo Lezers, hierbij geef ik jullie een warm aanbevelen naar Dj Lucky toe.
Voor een feestje groot of klein moet je altijd bij Dj Lucky zijn. Hij is een top entertainer die de boel in vuur en vlam kan zetten als geen ander, met spetterende muziek voor eenieders.
Dit mochten wij met de veteranen van de zwarte duivels Westmeerbeek al meermaals ondervinden. Alleen moesten we nadien ons dak van de kantine weer ver gaan zoeken, omdat "de Luc" het serieus weggeblazen had met "zijnen bangelijke muziek". Dus zoek niet verder, stuur een mailtje of geef hem een belletje en je zult de avond van je leven meemaken.
"FORZA DJ LUCKY"
Jo Van Looveren, Veteranen Westmeerbeek

jo van looveren
Bedrijf:
zwarte duivels westmeerbeek ( voetbalclub)

Email:
vanlooverenjo@gmail.com

Telefoon:
496225189

Zichtbaar op de website?

Trouwfuif
2018-06-16

Het is intussen alweer meer dan een maand geleden maar we denken er met heel veel plezier en een super goed gevoel aan terug.

Onze trouwfuif was echt top. DJ Lucky wist perfect wat wij graag wilden en hoe hij onze fuif mee op gang moest krijgen. De start van de fuif was echt geweldig, de sfeer en ambiance zat er al meteen in. Muziek voor jong en oud, echt voor ieder wat wils.

Echt super de muziek en het licht materiaal (lasers...) echt aan details gedacht voor een geweldige sfeer. Voor ons was het top en echt onvergetelijk.

Wij kunnen alleen maar zeggen voor ons is DJ Lucky the BEST!!!!!

Bedankt voor alles DJ Lucky!!

Nathalie en Davy
Bedrijf:

Email:
Jomi1980@hotmail.be

Telefoon:
32495630123

Zichtbaar op de website?

Party 25ste huwelijksverjaardag
2018-04-27

We hebben al enkele keren mogen genieten van DJ Lucky en telkens weet hij ons te bekoren. Als geen ander voelt hij het aan om elk feestje naar zijn hand te zetten en het naar een hoogtepunt te brengen.

Zijn sound & light materiaal zijn van uitmuntende kwaliteit en voor ieder wat wils!
Echt aan te bevelen, top DJ!

Jan Van Eynde
Bedrijf:

Email:
jan.van-eynde@telenet.be

Telefoon:
0485/759415

Zichtbaar op de website?

Jubileumfuif Ter Klasse Aarschot
2017-10-27

Wanneer je al 25 jaar getrouwd bent en je wil tijdens een feestje de vrienden en familie aan het dansen krijgen, dan is een goede DJ cruciaal.
Met DJ Lucky hebben wij zo’n DJ gevonden. Van bij het eerste contact was duidelijk dat onze muzieksmaak erg dicht bij elkaar lag.
We mochten vooraf ook onze voorkeurnummers doorgeven en daar bovenop suggereerde de DJ om briefjes in de zaal te leggen zodat ook de gasten hun favoriete dansmuziek konden kiezen. Het bleek een schot in de roos. Jong en oud amuseerde zich op de dansvloer. Geregeld kregen we te horen dat de muziek zo geweldig was. Enkele mensen namen ook een kaartje met de gegevens van de DJ mee naar huis.
Voor ons staat het vast, bij een volgende gelegenheid kiezen we opnieuw voor DJ Lucky!
Thanks.

Koen & Kathleen Feremans - Duerinckx
Bedrijf:

Email:

Telefoon:

Zichtbaar op de website?

Huwelijksfuif te Torenhof (Westerlo/Tongerlo)
2017-10-06

Dag DJ Lucky,
Ondertussen is het gewone dagelijkse leven terug routine maar we genieten nog elke dag van de herinnering aan een fantastisch leuk feest. Ook onze collega’s en vrienden genieten nog met volle teugen na!
Alles was fantastisch! Van verschillende collega’s mocht ik vernemen en citeer letterlijk: “Hey Jan, Kei goeie DJ!!”
Slechts van één ding hebben we spijt: "Dat het allemaal zeer snel voor bij gevlogen is”!! De sfeer zat er van in het begin al goed in en de tafels met de feestneuzen konden de vroege nummers zeker appreciëren!
Vanaf het ogenblik we terug een DJ zoeken weten we je te vinden, Via deze weg nogmaals dank voor het fantastische dansfeest!!!
Groetjes, Jan & Katrien

Jan & Katrien
Bedrijf:

Email:

Telefoon:
1234

Zichtbaar op de website?

dj set in THINK Bar&Lounge AARSCHOT
0000-00-00

Elke zaterdag komt er bij ons (THINK Bar&Lounge AARSCHOT) een DJ live muziek draaien van 22u tot 02u. Eén van de vaste waarde is DJ Lucky.

Lucky speelt hedendaagse, toegankelijke en dansbare muziek. Maar zijn sterkste eigenschap is dat hij zijn publiek enorm goed kan lezen en zich zonder enige moeite kan aanpassen zonder zijn eigen identiteit en stijl te verliezen.

En dat is wat in onze ogen een goede DJ moet kunnen!

Annelies van Zutphen
Bedrijf:

Email:

Telefoon:
494841055

Zichtbaar op de website?

Trouwfeest (Torenhof)
2016-08-05

Het lijkt nog alsof het gisteren was, maar ondertussen is het alweer meer dan een jaar geleden.

Het dansfeest met DJ Lucky als DJ was een fantastische afsluiter voor onze fijne dag. Met een goede DJ valt of staat jouw feest. Wij hebben absoluut geen seconde spijt dat we een jaar geleden voor jou hebben gekozen. Je voelt perfect aan welke muziekstijl je gasten doet bewegen. Daarnaast hou je ook rekening met de wensen van het bruidspaar. Van begin tot einde heeft de dansvloer vol gestaan. We konden ons geen betere DJ voorstellen!

Nogmaals bedankt om onze dag mee onvergetelijk te maken!

Ashley Baijens
Bedrijf:

Email:

Telefoon:
495336156

Zichtbaar op de website?

Huwelijksfuif in het Torenhof (Westerlo)
2017-07-01

Hallo Lucky !
Wij kijken met een zéér grote glimlach èn een traan terug op ons mooi feest. Wij hebben van het begin tot het einde genoten. Wij zijn ongeveer terug op ons plooi ;-) !
De dansavond is super verlopen zoals we het hadden verwacht en zelfs beter. Het bewijs was dan ook een volle dansvloer de hele avond lang :-). En ikzelf heb denk ik ook zo goed als de hele avond zitten dansen ;-). Van in Het Paleis zat de sfeer er goed in en heb ik toch al mensen zien dansen ;-)! Voor ons was de DJ zeker TOP ;-). De muziek was onze smaak en die van de gasten ook (en dat in samenspraak met u). Wat ik enorm fijn vond is dat je u gehouden hebt aan de afspraken die we gemaakt hadden van muziek ed... Ik zeg dit omdat ik van andere mensen op andere feesten soms het tegenovergestelde hoor. Dus dat doet ons enorm veel plezier en het vertrouwen neemt daardoor enkel toe ;-).
Het mixen was vlotjes en op de momenten dat het nodig was ;-)! Een mooie afwisseling van hedendaagse muziek tot de klassiekers tot Get-ready... Mooie mix die iedereen wist te appreciëren. Ook leuk was dat je de verzoeknummers die mensen gevraagd hebben, gedraaid hebt.
De onderlinge contacten verliepen vlot en gestructureerd. Het geeft ook vertrouwen door elkaar een paar keer op voorhand te ontmoeten en de praktische afspraken te maken.
Doe dus zo verder en verander niets aan je stijl en aanpak aub!! Vele groetjes!

Jurgen & Filip
Bedrijf:

Email:

Telefoon:
1234

Zichtbaar op de website?

Huwelijksparty (Lindenhof te Baal)
2017-07-07

Dag dj Lucky!

Het heeft even geduurd, maar nu eerst een berichtje terug!
We genieten aan de hand van de vele foto’s nog steeds na van ons trouwfeest. Het was niet enkel buiten een stralend feest, maar zeker ook binnen! Bij deze namens ons drieën dan ook nogmaals een dikke merci. Jarne is nog steeds heel trots dat hij achter de draaitafel heeft mogen staan. Kurt heeft vooral in stilte genoten en ik op de dansvloer. Het grote merendeel van de gasten had erg genoten van de muziek. Het was afwisselend en niet te hard (enkel bij de rocknummers een beetje). Ikzelf vond het Nederlandstalige gedeelte iets te lang, maar voor de rest was het super. De oudere tafel wilde meer jaren ‘70/’80, de jongere tafel meer top40 muziek. Die verschillen in mening zullen er altijd zijn als je zo’n gevarieerd publiek hebt als dat van ons.
Ik ben toch al zéér blij dat er altijd veel mensen op de volle dansvloer gestaan hebben. Daar had ik enkel van durven dromen! We hebben ook veel complimenten gehad over de vader-dochter-dans en de dans van Jarne en mezelf. Hiervoor dan ook een dank je wel om mee te denken en dit mogelijk te maken.
Kurt en ik hebben enorm genoten en dat was voor ons het belangrijkste. Het was ons feest!
Groetjes,
Kurt, Daphne en Jarne

Daphne & Kurt
Bedrijf:

Email:

Telefoon:
1234

Zichtbaar op de website?

Huwelijksfeest De Vlaschaard Hulshout
2017-05-20

Hoihoi Lucky,

Wij waren héél tevreden van de avond/nacht waardoor we eigelijk alleen maar positieve dinge kunnen zegge en helemaal geen negatieve. We hebben dan ook alleen maar positieve reacties gekregen en we hebben ook al de vraag gekregen om je gegevens door te geven, wat ook gebeurd is dus dat is alleen maar positief he! ;-)
We waren héél blij van de muziek die je speelde, de overgangen de muziek dat je speelde zodat elke leeftijd zich amuseerde. De lichteffecten en de belichting was voor ons ook tiptop in orde! Kortom: het was geweldig en jij bent superhard bedankt om van ons feest, een feest te maken om nooit meer te vergeten. Een dj maakt uiteindelijk toch 1 van de grootste dingen op een feest! En die opdracht heb jij meer dan zeer zeer goed volbracht!
En als we nog eens een dj nodig hebben zal je zeker nog eens van ons horen! Nog eens dikke merci voor alles!

Stéphanie & Andy
Bedrijf:

Email:

Telefoon:
1234

Zichtbaar op de website?

Trouwfuif (Torenhof Tongerlo)
2017-07-29

Dag Luc,

We hebben echt genoten van onze trouw, een dag om nooit te vergeten!
De dansavond is volledig verlopen zoals we verwacht hadden, waarvoor nog eens dank! Je hebt het publiek perfect aangevoeld, de dansvloer zat constant vol :-).
We hebben ook van verschillende gasten zeer positieve feedback ontvangen over jou. Ze vonden het een echt goed feestje. :-)
We hebben geen enkele opmerking. Gewoon verder doen zoals je bezig bent.

We gaan je zeker ook aan andere mensen aanraden!

Chloë & Niels
Bedrijf:

Email:

Telefoon:
1234

Zichtbaar op de website?

0473 / 700 041
info@dj-lucky.be

BE 0544.948.572
SABAM dj licentie 5407657

Deze website is een creatie van

voor DJ Lucky Entertainment © 2015