Let's get your party started
PoWered by DJ Lucky Entertainment

Trouw- en Jubileum feesten

Je stapt in het huwelijksbootje en je bent op zoek naar een allround trouwfeest dj voor het mooiste moment van je leven ? Of je wil je openingsdans op jouw Jubileum overdoen met dj Lucky aan de draaitafels ?

Wij verzorgen trouw- en jubileumfeesten muzikaal op maat volgens je persoonlijke wensen. Zowel het verloop van de avond als de muzikale omlijsting worden vooraf in detail besproken.

Neem vrijblijvend contact en we bekijken samen of Dj Lucky Entertainment een meerwaarde kan betekenen voor jouw mooiste feest !

Verjaardagsfuiven

Met je vrienden uit de bol gaan op hèt verjaardagfeestje waarvan je al jaren droomde ? Dat is binnen handbereik want met dj Lucky heb je een uitstekende fuif dj aan boord. Lekker fuiven op de beats van je favoriete songs èn je gasten laten genieten van onze drive-in show!

Onze sets zijn speciaal uitgerust met moderne led en laser effects voor de echte fuif ervaring. Party dj Lucky maakt van jouw feestlocatie een ware danstempel!

Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden en prijzen.

Bedrijfsfeesten

Je bedrijf organiseert een dinner & dance? Of je vereniging zoekt een dj voor het jaarlijks ledenbal ?

Ook hier is de juiste keuze van DJ niet zo voor de hand liggend, zeker niet voor een gevarieerd publiek. Iedereen moet zich immers amuseren, zowel naast maar (vooral) op de dansvloer!

Dj Lucky Entertainment staat ter beschikking voor al je vragen. Samen bekijken we hoe we van jouw corporate event een muzikaal succes kunnen maken.

Thema party's

Je hebt een onweerstaanbare knaldrang en enorm veel zin in een zwoel feestje met een specifiek thema?

Een DISCO Night of een foute Schlagerparade ? Of liever een Ladies Only Night Out met je besties ? Of waarom niet die ruigere Rock Festival gig met zalige gitaarriffs ?

Vraag onze vrijblijvende offerte voor jouw exclusieve Ladies Night, Disco Fever Party, Faute Fuif of Apres-Ski Moosebar, Sylvester Night, We love the 90's, Dinner & Dance evening, ...

Freelance DJ Service

Jouw feestlocatie heeft reeds een professionele geluids- en lichtinstallatie ter beschikking en je wil dj Lucky als feest dj of trouw dj aan de draaitafels ?

Geen probleem! Ook freelance dj'n maakt deel uit van ons aanbod. Wij sluiten onze music box aan op de aanwezige infrastructuur en we brengen enkel de dj service in rekening. Aan een vaste prijs!

Neem vrijblijvend contact en we bekijken graag samen onze mogelijkheden.

Let's get your party started !

Dj Lucky rocks your party ?

Ben jij ook op zoek naar een professionele allround party deejay die van jouw feest een ècht dansfeest kan maken? Misschien kunnen wij je van dienst zijn! Stuur ons een mail, of vul het contactformulier in en we geven spoedig antwoord.

Tracht aub zoveel mogelijk info te vermelden zodat we jouw party goed kunnen inschatten. Hier enkele nuttige vragen voor een offerte:
► Welk type feest wil je organiseren voor hoeveel gasten ?
► In welke locatie (zaal & gemeente) ?
► Met welk thema of muziekkeuze ?
► Enkel DJ of inclusief onze discobar opstelling ?
► Overige specifieke wensen of aandachtspunten ?

0473 / 700 041
info@dj-lucky.be

BE 0544.948.572
SABAM dj licentie 5407657

Deze website is een creatie van

voor DJ Lucky Entertainment © 2015